Pianoles

Voor wie?

Leerlingen van alle leeftijden zijn van harte welkom om op pianoles te komen. De één begint al op zijn vierde, de ander op 10-jarige leeftijd en een volgende pakt zijn passie voor piano op als hij de 20 gepasseerd is. Maar ook onder de 50-plussers zijn er nog heel wat leerlingen die starten met pianoles!

Mijn hart ligt vooral bij het begeleiden van beginnende leerlingen, ongeacht de leeftijd, en bij herintreders die graag onder begeleiding van een docent muziekstukken naar eigen keuze willen leren spelen. 

 

Waarom?

De mooiste resultaten van het lesgeven vind ik de ontwikkeling van de leerling; bijvoorbeeld als een leerling, ongeacht het niveau, plezier heeft in het spelen; als een leerling na verloop van tijd zijn gevoel kan uiten in de muziek en, als hij dit wil, een stukje voor kan spelen voor anderen; als een leerling leert doorzetten wanneer iets niet meteen lukt; als een leerling inzicht krijgt in de manieren om problemen tijdens het oefenen op te lossen en zo het oefenen voor zichzelf leuk kan maken.

 

Piano spelen is iets heel bijzonders. De piano kan zomaar uitgroeien tot een grote vriend, in goede en in slechte tijden. Samen zullen jullie een hoop meemaken. Maar jij zult wel de eerste stap moeten zetten om jullie levenslange relatie te beginnen, of je oude vriend weer op te sporen. Ben jij er klaar voor? 

Waar?

Momenteel ben ik aangesloten als pianodocent bij Muziek- en Cultuurcentrum Forte, gevestigd te Nieuw-Lekkerland. Waarschijnlijk zijn er op korte termijn ook lessen te volgen in Groot-Ammers.